Bruiloft DJ?

Een goede bruiloft DJ staat garant voor een onvergetelijk trouwfeest! Wil jij zeker zijn van een fantastisch bruiloftsfeest en een voorbereiding zonder zorgen? Kies voor een ervaren wedding DJ van Exclusive Deejays. Je boekt bij ons al een DJ met complete setting vanaf 580 euro.

Direct de prijslijst van Exclusive Deejays downloaden

dj h

Direct meer weten over de werkwijze van Exclusive Deejays?

Enkele van onze DJ settings
drive in show

Een onvergetelijke bruiloft: kies een betrouwbare DJ

Jullie bruiloft wordt een dag om nooit te vergeten. Alles moet tiptop in orde zijn. Ook als het gaat om de DJ wil je liever niets aan het toeval over laten. Kies je voor een zelfstandige bruiloft DJ (dus bijvoorbeeld een freelancer of zzp’er), weet je dan ook wat er gebeurt als hij onverhoopt ziek is of om een andere reden niet kan komen? Wanneer je boekt bij een bedrijf met een veelzijdig DJ-team, heb je geen enkele zorg. Boek een wedding DJ bij Exclusive Deejays en je kiest bovendien voor een onvergetelijk feest waar jullie gasten het nog tijden over zullen hebben. Duizenden bruidsparen gingen je al voor.

Hoe boek je een bruiloft DJ?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat verwachten jullie van de muziekstijl, de sfeer, de DJ-setting en styling? Hoe zien jullie de openingsdans voor je? Willen jullie extra effecten met licht, confetti, live-artiesten of bijvoorbeeld een dansvloer? Allemaal belangrijke vragen. Dus is het wel zo prettig als je in een persoonlijk gesprek met de wedding DJ een mooi pakket kunt samenstellen en je wensen kenbaar kunt maken. Bij Exclusive Deejays helpen we je graag bij alle voorbereidingen en inventariseren we de mogelijkheden van jullie feestlocatie. Samen bereiden we het feest dat jullie voor ogen hebben tot in de puntjes voor. Meestal gaat dit als volgt (maar laat ons vooral weten wat jullie prettig vinden):

 • Jullie bekijken onze website en vragen een prijslijst op.
 • Jullie melden je aan voor een van onze gratis en vrijblijvende kijkavonden, waar de eerste kennismaking plaatsvindt, jullie alles kunnen vragen en we jullie wensen inventariseren.
 • Hierna versturen we aanvullende informatie of een offerte op maat.
 • Na akkoord volgt een opdrachtbevestiging en een persoonlijk gesprek met de DJ die op jullie feest aanwezig zal zijn, zodat hij al jullie wensen, do’s en don’ts in beeld heeft.

wedding dj

Yes, we do... Wedding Celebrations

Play

Waarom een DJ van Exclusive Deejays kiezen?

Als jullie al wat zoekwerk hebben gedaan, zul je gezien hebben dat het aanbod in DJ’s voor bruiloften groot is. Ons advies: bedenk wat voor jullie belangrijk is en maak op basis daarvan een keuze. En volg je gevoel! Wij vertellen je graag nog even waarin Exclusive Deejays zich nadrukkelijk onderscheidt:

 • Meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van DJ’s, licht en geluid
 • Een veelzijdig DJ-team met professionele, representatieve DJ’s
 • Luxueuze styling door onze witte, hoogwaardige settings
 • Aanvullend entertainment met live artiesten (bijv. saxofonist)
 • Topmerken in licht, geluid en beeld, voor een optimale beleving
 • Goede communicatie voor en tijdens jullie feest
 • Samenwerking en partnerships met vooraanstaande feestlocaties en weddingplanners
 • In bezit van Keurmerk Trouwen

Zijn deze pluspunten voor jullie aanleiding om kennis te maken? We willen jullie graag ontmoeten en inspireren, zodat een van onze DJ’s samen met jullie het huwelijksfeest onvergetelijk kan maken!

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid