Case: Sprookjesbruiloft Kasteel Gemert

Een driedaags sprookjeshuwelijk in Kasteel Gemert. Voor de bruiloft van Bas & Ilse zorgden wij, samen met First Impression audiovisueel en in opdracht van Bloom Wedding, voor het entertainment én de complete technische productie.

Een prachtig huwelijk van drie dagen. Met styling door Oogenlust en fotografie door Bas Uijlings. Daarbij kon het topentertainment uiteraard niet ontbreken! Daarom konden de gasten genieten van de leukste beats en hits tijdens de borrel in de binnentuin. Voor de feestavond namen we een DJ-booth, LED scherm én VJ mee. Ook tijdens de picknick zorgden we voor een gezellige sfeer met onze DJ.

Natuurlijk is een romantische sfeer super belangrijk tijdens een sprookjesbruiloft. Daarom lichtten we het hele pand uit. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant, alle kasteelmuren, de binnenplaats tijdens het diner én alle effectverlichting in de tent tijdens het feest. Daarnaast zorgden we voor alle techniek voor de ceremonie, de tent tijdens de feestavond, de artiesten en een gobo projectie waarmee we de muren versierden met het logo van het bruidspaar. Als knaller gaven we het water een mystieke sfeer met droogijs waardoor de bruid met een bootje aan land kwam. Omdat er geen puntje stroom in het kasteel zat, zorgden we voor de volledige stroomdistributie en alle bekabeling. Hoeveel tijd we aan dit totaalplaatje hebben besteed? Vijf opbouwdagen, drie showdagen en twee afbouwdagen.

Onder de indruk?

Wil je meer weten over onze entertainmentmogelijkheden? We vertellen je graag meer!