DJ-booths & apparatuur

Exclusive Deejays staat voor een hoogwaardige uitstraling en kwalitatieve techniek. Om een goede performance neer te zetten, is er meer nodig dan enkel een artiest. Daarom bieden we all-in shows: het totale pakket. We denken graag met je mee en bieden maatwerk.

DJ booth Libero

Libero

Een design booth, waarmee de DJ letterlijk overal is. Deze ‘vrij’ verrijdbare en compacte DJ booth is volledig stand-alone. Libero heeft een accu en een ingebouwde krachtige speaker. Hierdoor beweegt onze Exclusive Deejay zich draadloos door elke ruimte en het publiek.

Classic Booth

De Classic Booth is een populaire eyecatcher uit onze stylingcollectie. Dit hoogglans, witte design DJ meubel is aan de voorzijde open. De apparatuur is volledig geïntegreerd, waardoor er geen kabel zichtbaar is. Onze Classic DJ booth geeft een luxe uitstraling aan je event.

DJ-booth Andante

Andante

Klasse en eenvoud in een compacte setting. Deze witte Andante DJ-show met designmeubel is geschikt voor een kleine ruimte of beperkt gezelschap. De show is aangevuld met sfeervolle led-verlichting en verlichte zuilen.

DJ-booth Allegro

Allegro

De stijlvolle witte Allegro DJ-show met designmeubel brengt van alle technieken het beste. Bewegend licht en high-end led-verlichting combineren een gevarieerd palet aan kleuren en effecten.

DJ-booths Crescendo

Crescendo

De witte Crescendo DJ-show met designmeubel is de ideale setting voor wie gek is op dynamiek en extra sfeer en beleving. Vier witte zuilen sturen krachtige lichtbundels over de dansvloer.

DJ-booths & apparatuur

Fortissimo

Dé topsetting uit onze DJ-collectie is Fortissimo. Door de high-end combinatie van diverse dynamische sfeereffecten, het unieke designmeubel en de kwaliteiten van onze Exclusive Deejay, ontstaat gegarandeerd een ongeëvenaarde beleving met een topklasse uitstraling.

Black & Gold

Want to stand out in a crowd? De Black & Gold setting is uniek in zijn soort: een intense sfeerbeleving die uniek is in de markt. Door de stijlvolle, high end uitstraling van de DJ booth en verlichting, maak je een statement voor jouw verwachtingen van het feest of event. Ongeëvenaard!

Wil je meer weten over onze DJ-booths en shows?